Webbnätverket

För sbk skånes webmastrar

NYHETER

Joomla 3.9.0

Är ett steg på vägen mot 4, denna sajt är uppdaterad till 3.9 och det gick smärfritt. Som alltid vid större uppdateringar kan det finnas något tilläggsprogram som är för gammalt. Innan uppdatering kolla att alla dina är uppdaterade före. Se till att ha en backup ifall något av tilläggena inte fungerar i den nya versionen. Då är det enkelt att gå tillbaka och leta fel. För att se vad som är nytt i 3.9 https://www.joomla.org/3/

Joomla 4 är på gång, vad som måste åtgärdas innan, ifall du inte redan gjort det är att se till att du har PHP 7.
4:an kommer att vara en större uppgradering så det kan vara vettigt och vänta innan man gör den på en sajt som är igång. 3:an kommer att vara stödd med uppdateringar en längre tid efter lanseringen av 4:an.

Glöm som vanligt inte vid alla uppdateringar att ta en säkerhetskopia innan, ifall något skulle hända! En billig försäkring.

Joomlakurs

iis.se har en Joomlakurs som vi har fått tillstånd att använda, men den är inte uppdaterad sedan 1.6. Håller på med att uppdatera sidorna du kan hitta dem under Joomlakurs. Det finns fortfarande gamla skärmdumpar och en del text som ska uppdateras. När den är färdig kommer du se det här. Hoppas att det ska underlätta för dig som är ny på Joomla! kanske även gamla rävar kan hitta något korn.

Besökare

Idag16
Igår22
I veckan123
Månad267
Total fr o m 2013-10-2646331

Dina data

  • Din IP-adress 3.85.214.125
  • Webbläsare Unknown
  • Version
  • System Unknown

Inloggade

1
Online

2020-07-09

Cookies tillåter oss att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av cookies Mer information